Korisnici - pitanja, dokumenta, uputstva

#

POLARIS MEDIA

Najčešća pitanja korisnika

Vrlo jednostavno!

Dovoljno je da pozovete naš Korisnički centar na nekom od brojeva 0800 138 000 (besplatno iz svih mreža), 018/551 999, 018/551 992, 018/550 780, 069/258 8525 (+Viber), 069/258 8550 (+Viber) ili 060/440 3126 (+Viber). Naši operateri će evidentirati vaš zahtev i proslediti ga najbližem montažeru zaduženom za vaš region. Montažer će u roku od 72 sata montirati našu opremu i aktivirati Polaris Media uslugu na vašem TV-u. Polaris Media je dostupna je na celokupnoj teritoriji Republike Srbije, bez geografskih ograničenja.

Popunite sami uplatnicu

Uplatu možete izvršiti putem opšte uplatnice u bilo kojoj banci ili pošti na sledeći način:

- U polje Uplatilac upišite Vaše ime i prezime, u polje Svrha upišite "Uplata za uslugu Polaris Media", a u polje Primalac upišite "Polaris Media d.o.o. Niš". 

- U polje Račun primaoca upisati: 220-108473-11, a u polje poziv na broj obavezno upisati broj Vašeg ugovora!

- Tačan iznos dugovanja možete saznati pozivom našeg Korisničkog centra.

Uplatnica za uslugu Polaris Media

Potrebno da je prođe najmanje 24 časa (ne računajući vikend)

Da bi vaša uplata bila evidentirana i proknjižena u našem sistemu, neophodno je da prođe bar 24h. Kad uplata bude evidentirana kod nas, u toku tog dana možete očekivati uključenje u najskorijem roku. Proces možete ubrzati ako dokaz o uplati prosledite našem Korisničkom centru.

Za plaćanje 6 meseci unapred dobijate jedan mesec gratis!

Plaćanje mesečne naknade moguće je za šest ili dvanaest meseci unapred. Plaćanjem unapred dobijate  popust na ukupnu cenu, i to za svakih 6 meseci plaćanja unapred 1 mesečna nadoknada je besplatna. To znači da zapravo treba uplatiti iznos od 5 mesečnih rata da biste gledali 6 meseci Polaris Media TV pakete. Popust za plaćanje unapred se ne odnosi na pakete koji se prodaju po promotivnim cenama.

Postoji mogućnost privremene deaktivacije TV paketa

Polaris Media Vam daje mogućnost privremene deaktivacije TV paketa u trajanju od 3 meseca u toku 12 meseci. Da biste privremeno deaktivirali našu TV uslugu, potrebno je popuniti Zahtev za privremeno isključenje satelitske kartice. U tom periodu nećete imati pristup našoj usluzi a za pomenuti period Polaris Media Vam neće zaračunavati mesečnu nadoknadu. Deaktivacija TV paketa se može obaviti najviše dva puta u toku trajanja Ugovora.

#

POLARIS MEDIA

Korisnička dokumenta