Prijavite se

Pet koraka do Polaris Media digitalne satelitske televizije!

1. Informišite se: Sve informacije o načinu korišćenja i dostupnim paketima Polaris Media digitalne televizije možete dobiti na našem internet sajtu ili pozivom Korisničkog servisa putem telefona 0800/138 000 (besplatan poziv sa svih mreža), 018/551 999 ili 018/551 992.

2. Prijavite se za uslugu: Prijavljivanje za naše TV pakete možete obaviti pozivom korisničkog centra, ili popunjavanjem online prijave. Nakon prijavljivanja, naš lokalni distributer će vas kontaktirati u roku od 3 dana radi dogovora o terminu instalacije opreme.

3. Instalacija opreme: Kompletnu opremu za gledanje digitalnih TV kanala dobijate besplatno na korišćenje, prema uslovima propisanim Ugovorom. Montaža opreme za jedan risiver iznosi 2900 dinara plus troškovi  kabla. Ako se odlučite za Polaris DUO uslugu, plaćate montažu opreme u iznosu od 3600 dinara i 1500 dinara za uspostavljanje tehničkih mogućnosti sa dodatnim iznosom za utrošeni kabl.

4. Sklapanje ugovora: Prilikom instalacije opreme vršimo sklapanje Ugovora. Sve što treba da posedujete od dokumenata je važeća lična karta Republike Srbije. U toku sklapanja ugovora dobićete detaljne informacije o odabranim uslugama, kao i Opšte uslove korišćenja usluga.

5. Uživajte uz naše digitalne TV kanale: U ponudi je preko 70 domaćih i stranih digitalnih TV kanala u standardnoj i HD rezoluciji. Ponuda obuhvata muzičke, filmske i sportske kanale. Tu su i kanali za decu, National Geographic, Animal Planet, kanali Viasat-a, itd. Detaljnije saznajte ovde.

* Usluge Polaris Media satelitske televizije namenjene su isključivo za teritoriju Republike Srbije. 

  Refresh Captcha  
Required *